0485 93 03 05  -  leen@momentmakerij.be

MOMENTMAKERIJ

  • Pinterest - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

Samen met jullie werkt Momentmakerij een persoonlijke en op maat gemaakte huwelijksviering uit. De bedoeling is om een volwaardig en persoonlijk ingekleurd alternatief (voor bijvoorbeeld een kerkelijke dienst) te bieden.

 

Wat jullie persoonlijk boeit en belangrijk vinden staat centraal in de ceremonie. Een bijzondere viering, eventueel rond een thema, met symboliek of natuurelementen, met teksten en muziek die betekenis hebben voor jullie, met diepgang én humor.

Jullie bepalen hoe ver onze samenwerking reikt. Ofwel maken we één afspraak waarbij ik jullie ideeën bezorg waarmee jullie nadien aan de slag kunnen om zelf een originele viering in elkaar te steken. Jullie krijgen dan een voorbeelddraaiboek mee, een bundeltje liefdespoëzie en een ideeënbundel om de eigenlijke huwelijksritus persoonlijk in te kleuren.

Ofwel kiezen jullie ervoor om samen met Momentmakerij de hele viering uit te werken. Jullie vullen dan een uitgebreide vragenlijst in waarmee we in  een tweede  gesprek aan de slag gaan. Het draaiboek wordt gefinetuned, het grote arsenaal aan teksten, voorbeelden,… wordt verder aangesproken.  

 

Tijdens dit proces geef ik je ook gouden tips om zelf je liefdeswensen te schrijven of neem, als je dit wenst, de pen ter hand en verwoord, samen met jou, hetgene wat jij op dat moment gezegd wilt hebben. 

Met veel liefde (ah ja!) en plezier kom ik dan meestal ook ter plaatse de viering "aan elkaar praten".

HUWELIJK

DES LEVENS

GEBOORTE

LENTEFEEST

UITVAART

HUWELIJK